BETALEN

BETALEN

Bij Nodesha-Fashion kan je op verschillende manieren je bestelling betalen. Dit doen wij in samenwerking met Sisow . Zij zijn een gerespecteerde en betrouwbare partner in online betalingen. Hiermee kan je veilig en binnen je eigen vertrouwde internetbankomgeving online betalen. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan, zodat je de juiste keuze kunt maken waar je jezelf het prettigst bij voelt. Iedere betalingsmogelijkheid leggen we kort voor je uit. Zo kan je zelf beslissen welke het best bij je wensen past.

IDEAL

iDeal is er voor de Nederlandse consument. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afronden met behulp van je eigen bank. Hierdoor reken je af in je vertrouwde en veilige internetbankomgeving. Deze betalingsmethode wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

CREDITCARD

Nodesha-Fashion geeft je de mogelijkheid om met een creditcard je bestelling af te ronden. Je kunt zowel met een Visa als een MasterCard je online betaling doen. Bij je betaling vul je jouw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Dit nummer vind je meestal op de achterkant van je creditcard terug. De betalingsgegevens worden verstuurd naar je creditcardmaatschappij. Wanneer de transactie is voltooid ontvang je hierover bericht. In de meeste gevallen wordt het bestelde bedrag aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven.

PAYPAL

PayPal is een internationaal betaalsysteem. Samen met je e-mailadres en je wachtwoord kan je jouw bestelling gemakkelijk en veilig afronden. Hiervoor heb je wel een account nodig van PayPal. Ga naar www.paypal.com/nl voor meer informatie over dit online betaalsysteem.

REMBOURS

Betaal je het liefst het verschuldigde orderbedrag contant aan de deur als Nederlandse consument? Kies dan voor de betaalmethode Rembours. Aan deze betalingsmethode zijn extra kosten verbonden van € 15,-.

De procedure van rembourszendingen zijn gewijzigd bij PostNL. Heb je een verschuldigd orderbedrag van € 500,- of meer, dan levert PostNL de order bij het dichtstbijzijnde Postkantoor of Pakketpunt af. Hier kan je dan de order ophalen en het verschuldigde bedrag afrekenen. Op deze manier vergroten zij de veiligheid van hun pakketbezorgers. Bij een orderbedrag onder de € 500,- verandert er niets.

MISTERCASH

MisterCash is er voor de Belgische consument. Het is eenvoudig in gebruik en bijzonder veilig en betrouwbaar bij online betalingen. Het enige wat je nodig hebt is je nummer van je kaart en de vervaldatum. Daarna word je doorverwezen naar je eigen bankpagina om de rest van de gegevens in te vullen om de bestelling af te ronden.

FASHION CHEQUE

Je kunt ook (deels) betalen met een giftcard van Fashion Cheque. De Fashion Cheque kan je gemakkelijk inleveren als je kiest voor de betaalwijze “iDeal, Visa, MasterCard, MisterCash of Fashion Cheque”. Je wordt dan doorverwezen naar een formulier waar je de Fashion Cheque kan inleveren. Voor meer informatie over deze giftcard verwijzen wij je door naar http://www.fashioncheque.com.