Over Nodesha Fashion

                                             Wie zijn wij van Nodesha Fashion

Wie zijn wij eigenlijk? Wij van Nodesha Fashion zijn enorm geïnspireerd geraakt door mode in de breedste zin van het woord. Door zelf altijd in deze industrie werkzaam te zijn geweest hebben wij alles van dichtbij kunnen zien en ervaren.  De hectiek van de fashionweek maar ook de productie van kleding, het kiezen van de juiste stoffen, modellen en het creëren van een brand en movement. Ook het vele reizen en het bezoeken van verschillende landen en continenten en het kennismaken met veel verschillende culturen heeft er voor gezorgd dat wij deze kennis en passie graag met jou willen delen in de vorm van mode, kleding en nog heel veel meer.

Onze kenmerken, waar staan wij voor

Mode en kwaliteit tegen de beste prijs en op een duurzame manier geproduceerd. Wie bieden altijd de beste klantenservice, wij zijn pas happy als jij dat ook bent.  Wij bieden exclusieve collecties volgende de laatste mode en trends. Kwaliteit is altijd een centraal thema, vanaf het eerste idee tot het eindproduct. Het is ons doel om de verwachtingen van onze klanten keer op keer te blijven overtreffen.

Onze kenmerken Nodesha -Fashion

In-house design.  Het kopen van de juiste producten bij de juiste leveranciers. Wij kiezen altijd voor de meest duurzame en kwalitatieve stoffen. Wij hebben geen eigen fabrieken maar in plaats daarvan maken we onze producten bij onafhankelijke leveranciers die ook weer partners van Nodesha Fashion zijn. Samen werken wij eraan om op de lange termijn verbetering voor mens en milieu te kunnen bieden. Voor meer info of vragen neem gerust contact met ons op!