RETOURNEREN & RUILEN

RETOURNEREN & RUILEN

Wij willen dat je tevreden bent over je bestelling. Is er toch iets niet goed met je bestelling, dan helpen wij je graag verder.

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Je hebt 14 dagen bedenktijd op je bestelling. Dit betekent dat je op je gemak je bestelling kunt passen en beoordelen. Ben je er niet tevreden over, dan kan je jouw bestelling binnen 14 dagen aan ons herroepen (retourneren). Heb je jouw herroeping gemeld, dan heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen naar ons. Let er wel op dat wij kosten in rekening kunnen brengen wanneer kleding gedragen is. Kleding passen en bijvoorbeeld beoordelen of de maat goed is en/of de kleding goed bij je past is natuurlijk geen probleem. Echter het dragen van de kleding is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolgd is van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen.

OVEREENKOMST HERROEPEN

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Dan kan je het gemakkelijk naar ons terugsturen met behulp van het bijgeleverde herroepingsformulier. Vul dit formulier volledig in, verpak de retoursartikelen goed in (het liefst in originele verpakking) en stuur het binnen 14 dagen met voldoende frankering. Na ontvangst van je herroeping handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het bedrag binnen 3 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als gebruikt tijdens de bestelling. Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd op je creditcard. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift. Als je via AfterPay de bestelling hebt geplaatst en je deze rekening nog niet hebt betaald, dan passen, of verwijderen, wij de rekening (aan). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de herroeping hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Let er op dat je herroeping in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Herroepen van je bestelling is voor eigen rekening. Houd er dus rekening mee dat je zelf de frankering moet betalen van de verzending.

Je kunt ook artikelen uit de sale bij ons herroepen. Hier maken wij geen onderscheid in. Vanzelfsprekend gelden dezelfde regels als bij een normale herroeping.

RUILEN

Past je bestelling niet of wil je toch een andere kleur? Je kunt jouw bestelling ook ruilen bij ons. Dit kan je doen met behulp van ons herroepingsformulier. Vul het formulier volledig in. Zet er ook bij voor welke maat of kleur je jouw bestelling wilt ruilen. Let er op dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak je ruiling goed in en stuur het binnen 14 dagen met voldoende frankering terug. Na ontvangst van je bestelling regelen wij de rest en versturen we je jouw nieuwe bestelling terug, mits alles in orde is.
HERROEPINGSFORMULIER

Ben je jouw herroepingsformulier kwijt? Geen nood, deze kan je gemakkelijk downloaden in PDF-formaat.

Download hier het herroepings formulier.