VERZENDEN & ONTVANGEN

VERZENDEN & ONTVANGEN

Wij vinden het belangrijk dat je jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangt van ons. Wij werken nauw samen met PostNL om dit mogelijk te maken. Iedere bestelling die wij op werkdagen voor 17:00 uur in goede orde ontvangen, pakken wij diezelfde dag nog voor je in en sturen wij op. PostNL biedt normaal gesproken de volgende dag je bestelling aan. Wij versturen jouw bestelling met een Track & Trace, een Handtekening voor Ontvangst en enkel afleveren op aangeleverde (huis)adres.

VERZENDKOSTEN

Verzendingen binnen Nederland en België zijn geheel gratis voor jou. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Wil je jouw bestelling niet in Nederland of België ontvangen? Bekijk de verzendkosten voor overige landen hier:

Bulgarije € 27,98
Denemarken € 16,05
Duitsland € 11,69
Estland € 32,58
Finland € 19,90
Frankrijk € 16,05
Griekenland € 18,84
Groot-Brittanië € 16,05
Hongarije € 19,90
Ierland € 37,77
Italië € 16,05
Letland € 32,58
Litouwen € 32,58
Luxemburg € 16,05
Oostenrijk € 16,06
Polen € 19,90
Portugal € 37,77
Roemenië € 27,98
Slovenië € 19,90
Slowakije € 19,90
Spanje € 19,17
Tsjechië € 19,90
Zweden € 16,05

BEZORGEN

Wij werken nauw samen met PostNL om je bestelling(en) zo veilig en zo snel mogelijk bij je aan te bieden. PostNL bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen op het bezorgadres, dan probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Tevens ontvangt u van PostNL een notificatie om eventueel de bezorging te wijzigen als de volgende dag niet uitkomt. Is er dan helaas weer niemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen, dan kan je de dag erop jouw bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie in de buurt. Je bestelling blijft hier 3 weken aanwezig. Let op dat je jezelf kunt legitimeren om je bestelling op te halen. Vanzelfsprekend kunnen de levertijden afwijken tijdens feestdagen en als er sprake is van zeer extreme weersomstandigheden als hardnekkige ijzel.

TRACK & TRACE

Al onze pakketten versturen wij met de aanvullende dienst Track & Trace. Hiermee kan je online eenvoudig je bestelling volgen. Het enige wat je nodig hebt is je e-mail met de notificatiegegevens. Hierin staat een link, je barcodenummer en je postcode. Deze e-mail met notificatie ontvang je van PostNL, meestal aan het einde van de werkdag. Heb je geen e-mail ontvangen, check dan even voor de zekerheid je Spam folder. Het is mogelijk dat hij hierin staat. Kan je de e-mail daar ook niet vinden? Neem dan contact met ons op